Despre noi

Povestea noastra, SC International Cosulting Security Grup SRL, incepe in anul 2004. Fondata si detinuta in continuare de tineri, dornici sa se adaptaze la nevoile clientilor si sa se dedice acestora. 

Succesul în afaceri nu este determinat neapărat de cât vinzi, ci mai degrabă de reputația companiei tale. Pentru că reputația îți poate aduce oricând mai multe vânzări, mai mulți clienți și mai mulți bani.

Din acest motiv  o sa gasiti tot timpul suportul necesar la noi dar si din dorinta de a demonstra ca trecerea timpului nu a fost in zadar.Din 2004, ne ocupam de importul si distributia de echipamente electronice de securitate si pentru casa. Folositi cu incredere formularul de contact sau mail: info@evo-casa.ro ori de cate ori aveti nevoie. Sigur vom raspunde in cel mai scurt timp.

Compania International Consulting Security Grup este membra a Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate. Activitatea noastra este reglementata si acopera domeniul de interes exprimat de Legea 333/2003, HG 1010 si normele de aplicare respective, utilizam normele UE si standardele internationale, avand experienta ca importator, integrator si distribuitor de echipamente:

  • – Sisteme de antiefractie SATEL
  • – Sisteme video cu circuit inchis GRUNDIG, SAFIRE, HIKVISION
  • – Sisteme de control acces SATEL, ROSSLARE, SAFIRE
  • – Sisteme de interfonie si videointerfonie SAFIRE
  • – Automatizari CARDIN si MAC

Tot timpul la curent cu noutatile de pe piata echipamentelor de securitate, firma noastra ofera clientilor sai siguranta unor sisteme de alarmare complexe si la un nivel tehnologic cat mai ridicat.

Pentru a mentine un standard ridicat al activitatii, suntem preocupati de o continua imbunatatire a calitatii. Compania noastra tine in mod deosebit la pregatirea de specialitate a personalului sau, asigurandu-le participarea continua la programele de instruire ale producatorilor, atat pentru echipamentele clasice cat si pentru cele mai noi tehnologii promovate pe plan mondial.